Rólunk

about-us_img

A Tükör név 35 éve van folyamatosan jelen a divat világában és az ez idő alatt szerzett tudással és tapasztalattal azon kevés hazai divatcégek közé tartozunk, akik valójában értik és tudják, hogy mit jelent a tökéletes megjelenés, legyen szó bármilyen alkalomról vagy eseményről.

Debrecen belvárosában található 3 üzletünkben kínálunk európai és kanadai, egyedi és magas minőségű casual-, business- és alkalmi öltözékeket a hozzájuk tartozó kiegészítők széles választékával. A 4. , szintén belvárosi üzletünk outlet formában működik, mely kialakításánál elsődleges szempont volt, hogy a már kifutó, de minőségi termékeinket rendkívül alacsony áron kínáljuk az ide betérő vásárlóknak.

Az üzleteink kínálatában szereplő termékek egytől-egyik a legfinomabb alapanyagokból, a legmodernebb technológiai eljárás mellett a leggondosabb megmunkálással készülnek, melyek a kényelem, az időtállóság és a minőség garanciái.

  • Ha nem követi nyomon a divatvilág legújabb irányzatait, vagy esetleg nem biztos abban, hogy mi az, ami az Ön személyiségének vagy alkatának valóban jól áll, akkor bátran fordulhat szakképzett eladóinkhoz. Naprakészen tisztában vagyunk a nemzetközi divattrendek gyors és állandó változásával, így maximálisan ki tudjuk elégíteni a vásárlói igényeket vagy akár egy jó tanáccsal segíthetünk a választásban.

  • about-us_img
  • about-us_img
  • Ha Ön nem éppen modellalkat, akkor sem kell kétségbeesnie, hiszen a hölgyek 34-52- es méretig, az urak pedig 46-64- es méretig válogathatnak kollekcióink között. Ruhaalakítást és igazítást is vállalunk, így az alkatnak megfelelően még tökéletesebbé tehetjük a kiválasztott ruhadarabot.

  • Cégünk legfontosabb alapelve, hogy a megfelelő öltözék kiválasztása, az eladók szakértelme, az udvarias kiszolgálás és a családias légkör tökéletes egységet alkosson. Ezért minden nap arra törekszünk, hogy a hozzánk betérő hölgyek és urak ne csak egyszeri alkalomként tekintsenek vásárlásukra, hanem maximálisan elégedetten, mosollyal az arcukon távozzanak, és visszatérő vásárlóink legyenek, hiszen ez a mi munkánk legnagyobb sikere.

  • about-us_img