Házhoz szállításSZÁLLÍTÁSI CÍM

Szállítási címként szerepelhet a lakás, vagy akár a munkahely címe is, azaz Magyarország területén bármilyen szállítási cím megadható. A szállítási cím eltérhet a számlázási címtől is. Szállítási címként azt a címet érdemes megjelölni, ahol a vevő nagy valószínűséggel tartózkodik a szállítás várható időpontjában.

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG

15.000Ft alatti rendelések esetén a szállítási költség 2.000Ft, a 15.000Ft feletti rendelések esetén ingyenes. A szállítási díj magában foglalja a csomagolási költséget. A szállítási díjak magyarországi szállítás esetén érvényesek.

SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ

Webáruházunk megrendeléseit az GLS futárszolgálat teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg egymástól eltérő napokon, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük! Magyarország területén a szállítási határidő 2 munkanap. A megrendelő vállalja, hogy az általa megrendelt csomagot csak és kizárólag ő veszi át személyesen, akadályoztatása esetén írásbeli meghatalmazást ad 14 év feletti személynek a csomag átvételére, aki önkéntesen bemutatja személyi jogosultságát a csomag kézbesítőjének.

KÜLFÖLDRE TÖRTÉNŐ SZÁLLÍTÁS

Webáruházunkban történő rendelés esetén a külföldre történő szállítás lehetőségéről érdeklődjön az alábbi e-mail címen: tukoruzletek@gmail.com